1 |
Gıda zehirlenmelerinde mikroorganizmaların sınıflandırılması
Çiğ Kırmızı Etlerde Mikrobiyolojik kriterler |
Çiğ Kırmızı Etlerde Mikrobiyolojik Analizler |
|
2 |
Et Ürünlerinde Mikrobiyolojik
Analizler |
Et Ürünlerinde Mikrobiyolojik
Analizler |
|
3 |
Kanatlı Etlerinde Mikrobiyolojik
Analizler |
Kanatlı Etlerinde Mikrobiyolojik
Analizler |
|
4 |
Su Ürünlerinde Mikrobiyolojik
Analizler |
Su Ürünlerinde Mikrobiyolojik
Analizler |
|
5 |
Taze Meyve-Sebzelerde Mikrobiyolojik Analizler |
Taze Meyve-Sebzelerde Mikrobiyolojik Analizler |
|
6 |
Taze Meyve-Sebzelerde Mikrobiyolojik Analizler |
Taze Meyve-Sebzelerde Mikrobiyolojik Analizler |
|
7 |
Meyve-Sebze ve Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler |
Meyve-Sebze ve Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler |
|
8 |
Ara Sınav |
Ara Sınav |
|
9 |
Ekmeklerde Mikrobiyolojik Analizler |
Ekmeklerde Mikrobiyolojik Analizler |
|
10 |
Makarnalarda Mikrobiyolojik Analizler |
Makarnalarda Mikrobiyolojik Analizler |
|
11 |
Makarnalarda Mikrobiyolojik Analizler |
Makarnalarda Mikrobiyolojik Analizler |
|
12 |
Bisküvilerde Mikrobiyolojik Analizler |
Bisküvilerde Mikrobiyolojik Analizler |
|
13 |
Balda İndikatör Mikroorganizma Sayımı |
Balda İndikatör Mikroorganizma
Sayımı |
|
14 |
Balda İndikatör Mikroorganizma Sayımı |
Balda İndikatör Mikroorganizma Sayımı |
|
15 |
Balda Patojen Mikroorganizma Sayımı |
Balda Patojen Mikroorganizma Sayımı |
|
16 |
Final Sınavı |
Final Sınavı |
|