GERİ DÖN

Ders Öğretim Planı


Dersin Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS
0 0 0

Önlisans





1 Et ve ürünlerinde mikrobiyolojik analizleri öğrenme
2 Süt ve ürünlerinde mikrobiyolojik analizleri öğrenme
3 Meyve-Sebze ve ürünlerinde mikrobiyolojik analizleri öğrenme
4 Ekmeklerde, makarnalarda ve bisküvilerde mikrobiyolojik analizleri öğrenme
5 Ballarda İndikatör ve Patojen Mikroorganizma Analizlerini öğrenme



Yok



Hafta Teorik Uygulama Laboratuvar
1 Gıda zehirlenmelerinde mikroorganizmaların sınıflandırılması Çiğ Kırmızı Etlerde Mikrobiyolojik kriterler Çiğ Kırmızı Etlerde Mikrobiyolojik Analizler
2 Et Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler Et Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler
3 Kanatlı Etlerinde Mikrobiyolojik Analizler Kanatlı Etlerinde Mikrobiyolojik Analizler
4 Su Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler Su Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler
5 Taze Meyve-Sebzelerde Mikrobiyolojik Analizler Taze Meyve-Sebzelerde Mikrobiyolojik Analizler
6 Taze Meyve-Sebzelerde Mikrobiyolojik Analizler Taze Meyve-Sebzelerde Mikrobiyolojik Analizler
7 Meyve-Sebze ve Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler Meyve-Sebze ve Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler
8 Ara Sınav Ara Sınav
9 Ekmeklerde Mikrobiyolojik Analizler Ekmeklerde Mikrobiyolojik Analizler
10 Makarnalarda Mikrobiyolojik Analizler Makarnalarda Mikrobiyolojik Analizler
11 Makarnalarda Mikrobiyolojik Analizler Makarnalarda Mikrobiyolojik Analizler
12 Bisküvilerde Mikrobiyolojik Analizler Bisküvilerde Mikrobiyolojik Analizler
13 Balda İndikatör Mikroorganizma Sayımı Balda İndikatör Mikroorganizma Sayımı
14 Balda İndikatör Mikroorganizma Sayımı Balda İndikatör Mikroorganizma Sayımı
15 Balda Patojen Mikroorganizma Sayımı Balda Patojen Mikroorganizma Sayımı
16 Final Sınavı Final Sınavı



Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri Adet Değer
Ara Sınav 1 100
Toplam 100
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri Adet Değer
Toplam 0
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri 40
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri 60


Etkinlikler Sayısı Süresi (saat) Toplam İş Yükü (saat)
Ara Sınav 1 1 1
Final Sınavı 1 1 1
Derse Katılım 14 2 28
Uygulama/Pratik 14 1 14
Takım/Grup Çalışması 8 4 32
Bireysel Çalışma 1 16 16
Ara Sınav İçin Bireysel Çalışma 1 8 8
Final Sınavı içiin Bireysel Çalışma 1 20 20
Toplam İş Yükü (saat) 120

ÖÇ 1
ÖÇ 2
ÖÇ 3
ÖÇ 4
ÖÇ 5
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek