GERİ DÖN

Ders Öğretim Planı


Dersin Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS
0 0 0

Önlisans





1 Yoğurtta Fiziksel ve Kimyasal Analizleri bilir.
2 Kremada duyusal ve kimyasal Analizleri bilir.
3 Tereyağında duyusal ve kimyasal Analizleri bilir.
4 Dondurmada duyusal, fiziksel ve kimyasal Analizleri bilir.



Yok



Hafta Teorik Uygulama Laboratuvar
1 Yoğurtların Duyusal Özellikleri Yoğurtların Duyusal Özellikleri
2 Yoğurtların Fiziksel Özellikleri Yoğurtların Fiziksel Özellikleri
3 Yoğurdun Kimyasal Özellikleri Yoğurdun Kimyasal Özellikleri
4 Yoğurdun Kimyasal Özellikleri Yoğurdun Kimyasal Özellikleri
5 Kremada Duyusal Analizler Kremada Duyusal Analizler
6 Kremada Kimyasal Analizler Kremada Kimyasal Analizler
7 Kremada Kimyasal Analizler Kremada Kimyasal Analizler
8 Ara Sınav
9 Tereyağında Duyusal Analizler Tereyağında Duyusal Analizler
10 Tereyağında Kimyasal Analizler Tereyağında Kimyasal Analizler
11 Tereyağında Kimyasal Analizler Tereyağında Kimyasal Analizler
12 Dondurmada Duyusal Analizler Dondurmada Duyusal Analizler
13 Dondurmada Fiziksel Analizler Dondurmada Fiziksel Analizler
14 Dondurmada Kimyasal Analizler Dondurmada Kimyasal Analizler
15 Dondurmada Kimyasal Analizler Dondurmada Kimyasal Analizler
16 Final Sınavı



Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri Adet Değer
Ara Sınav 1 100
Toplam 100
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri Adet Değer
Toplam 0
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri 40
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri 60


Etkinlikler Sayısı Süresi (saat) Toplam İş Yükü (saat)
Ara Sınav 1 1 1
Final Sınavı 1 1 1
Derse Katılım 14 2 28
Uygulama/Pratik 14 1 14
Bireysel Çalışma 14 1 14
Ara Sınav İçin Bireysel Çalışma 1 12 12
Final Sınavı içiin Bireysel Çalışma 1 20 20
Toplam İş Yükü (saat) 90

ÖÇ 1
ÖÇ 2
ÖÇ 3
ÖÇ 4
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek