1 |
Etin Eldesi ve Değerlendirmesi |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
2 |
Et Bilimine Giriş |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
3 |
Etin Histolojik Özellikleri |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
4 |
Etin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
5 |
Et Mikrobiyolojisi |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
6 |
Kesimden Sonra Ette Meydana Gelen Değişiklikler |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
7 |
Etin Muhafazası ve İşlenmesi |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
8 |
Vize Sınavı |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
9 |
Et Kalite Kontrol 1 |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
10 |
Et Kalite Kontrol 2 |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
11 |
Et Ürünlerinin Sınıflandırılması |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
12 |
Geleneksel Ürünler |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
13 |
Et Ürünlerinde Kusurlar |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
14 |
Et Sanayinde Temizlik ve Dezenfeksiyon |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
15 |
Final Sınavı |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |