1 |
Hijyen ve Sanitasyon |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
2 |
Sterilizasyon Yöntemleri |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
3 |
Türkiye'de Gıda Güvenliği |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
4 |
Gıda Hijyeni Tanımı ve Önemi |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
5 |
Gıdaların Bozulma Nedenleri |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
6 |
Gıdalarda Ambalajlama |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
7 |
Gıda Katkı Maddeleri |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
8 |
Vize Sınavı |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
9 |
Kalite Kontrol Uygulamasında Genel İlkeler |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
10 |
İstatistiksel İşlem İle Proses (İşlem) Kontrol ve Kontrol Kartları |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
11 |
Gıda Maddelerinden Örnek Alma, Saklama ve Analize Hazırlama |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
12 |
Cumhuriyetten Günümüze Gıda Kontrolü Yapan Kuruluşlar İle Gıda İle İlgili Mevzuat |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
13 |
Gıda Kontrolünde HACCP Kavramı |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
14 |
ISO 22000 ve HACCP Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |
15 |
Final Sınavı |
Uygulama bulunmamaktadır. |
Laboratuvar bulunmamaktadır. |