Burs ve Kısmi Zamanlı İstihdam Olanakları

Yemek Bursu

Giresun Üniversitesi ihtiyaç sahibi öğrencilere, yemek hizmetinden faydalanabilmek üzere, burs imkanı sağlamaktadır. Yemek bursuna başvuru, her eğitim öğretim yılı başında Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yapılan ilan ile duyurulur. İlanda başvuru tarihleri, başvuru şartları, başvurunun nasıl yapılacağı ve istenilen belgeler belirtilir. Yemek bursundan faydalanmak isteyen öğrenciler, ilanda belirtilen sürede ve yine ilanda belirtilen birime başvurmaları durumunda değerlendirmeye alınacaktır.

Kısmi Zamanlı Öğrenci İstihdamı

Üniversite, öğrencilerin ders saati dışındaki boş zamanlarında ilgi ve yetenekleri doğrultusunda geçici işlerde çalıştırarak hem maddi kazanç hem de uygulama becerisi kazanmaları sağlanarak iş disiplini edinmiş üretken bireyler olarak yetiştirmeye katkıda bulunmak için kısmi zamanlı öğrenci çalıştırma programı uygulanması bulunmaktadır. Üniversite Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından birimlerin ihtiyacı doğrultusunda belirtilen kontenjanlar ile kısmi zamanlı öğrenci istihdamı yapılmaktadır.